Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان در تلاشند تا اولین ایستگاه فضایی در مدار کره زمین را راه اندازی کنند تا افزون بر اینکه فضانوردان بتوانند به مطالعه و پژوهش در آن بپردازند برای اقامت گردشگری مسافران هم مورد استفاده قرار گیرد. بنا بر طرح اولیه ، دانشمندان در تلاشند تا این هتل فضایی را تا سال ۲۰۲۵ راه اندازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایستگاه فضایی که حالتی چرخان خواهد داشت به نام هتل Von Braun نام گذاری شده است و به دور مدار کره زمین گردش می‌کند.
کارشناسان سازنده طرح این ایستگاه فضایی اعلام کرده اند پس از ساخت، این ایستگاه بزرگترین میزبان انسان‌ها خارج از کره زمین خواهد بود و می‌تواند تا ۴۵۰ مسافر را پذیرش کند. از جمله دیگر امکانات این هتل منحصربه فرد محل‌های استراحت و خوابگاه برای گردشگران و سالن‌های بدنسازی را می‌توان نام برد.  
دانشمندان علت طراحی حالت چرخشی برای هتل فضایی را ایجاد گرانش مصنوعی برای راحتی گردشگران اعلام کرده اند البته دربرخی بخش‌ها مسافران می‌توانند بی وزنی را تجربه کنند.  وجود انواع رستوران، کافی شاپ و جاذبه‌های سرگرمی در هتل به گفته طراحان سبب رونق صنعت گردشگری فضایی خواهد شد. برخی طراحان اعلام کرده اند درآینده خواننده‌ها و نوازندگان موسیقی کنسرت‌های خود را در فضا و دراین هتل فضایی برای گردشگران برگزار خواهند کرد.  
این هتل به مکانی برای ایده گرفتن هنرمندان درهنرهایی، چون موسیقی و نقاشی تبدیل خواهد شد و آن‌ها می‌توانند به خلق آثار هنری منحصربه فرد بپردازند. طبق برنامه ریزی‌های انجام شده؛ ساخت هتل به شکل واقعی در فضا حدود سال ۲۰۲۵ شروع و درسال ۲۰۲۷ به اتمام می‌رسد و افراد می‌توانند با استفاده از کپسول‌های فضایی به آن سفر کنند. بیشتر بخوانید: فضا در هفته‌ای که گذشت؛ از آزمایش کپسول فضایی بوئینگ تا دریافت پیام از کاوشگر وویجر از فضای بین ستاره‌ای مدت زمان اقامت درهتل بسته به بلیت خریداری شده به وسیله گردشگران از دو روز تا چند هفته می‌تواند باشد. هتل فضایی با پروژه ایستگاه فضایی گیت وی ناسا متفاوت است که در آن قرار است فضانوردان برای اقامت در فضا پس از بازنشستگی ایستگاه فضایی بین المللی به ایستگاه فضایی گیت وی بروند.
یکی از راه‌های مسافرت گردشگران فضایی از زمین به هتل فضایی می‌تواند با اقامتی کوتاه و پشتیبانی از ایستگاه فضایی گیت وی انجام شود. افزون بر نیاز به پیشرفت فناوری‌ها برای ساخت هتل فضایی، مواردی، چون نوسان‌های دما در فضا یکی از چالش‌های پیش روی کارشناسان برای حفظ سلامت و ایمنی گردشگران در زمان اقامت در فضاست.  
هتل فضایی باید از استحکام کافی بهره‌مند باشد تا دروضعیت میکروگرانش پایدار بماند. همچنین کارکنانی باید به طور دائم در هتل مشغول به کار باشند تا امکانات لازم را دراختیار گردشگران قراردهند و آنها پذیرش کنند. مطالعه‌های دانشمندان نشان داده است زندگی درفضا برای بازه زمانی طولانی می‌تواند سبب آسیب پذیری انسان و ابتلای او به انواع بیماری‌ها شود. به همین دلیل کارشناسان باید راهکار‌هایی برای جلوگیری از ابتلای کارکنان هتل به انواع بیماری‌ها بیابند. زندگی درفضا سبب آسیب پذیری انسان و ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود سفر به فضا چه برای انجام کار‌های علمی و چه برای سفر‌های گردشگری با خطر‌های فراوان برای افراد همراه است و به گفته کارشناسان خطر‌های مختلفی در انتظار انسان است. مسافران فضایی باید انواع آزمایش‌های سلامت جسم و روان را پشت سر بگذارند و انواع تعهد‌های امنیتی و احترام به قوانین را تکمیل و امضا کنند تا مجوز سفربه فضا را به دست آورند.
منبع: space
انتهای پیام/ گردشگران در زمان اقامت در هتل فضایی چه سرگرمی‌هایی را پشت سر می‌گذارند  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل

مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد با بیان اینکه سه ماه پیش از اجلاس ششم کمیسیون مشترک بین دو کشور پیشنهادات وزارتخانه‌ها و نهادهای دو طرف مورد بررسی قرار گرفت، گفت: در حال حاضر مشکلاتی برای مین روبی و ساخت پل وجوددر مسیر پروژه شلمچه بصره وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

مصطفی پاک‌باطن مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در خصوص برگزاری اجلاس ششم کمیسیون مشترک ایران و عراق گفت: در سال 1401 کمیسیون پنجم در کشور عراق رو برگزار شد.کمیسیون ششم تقریباً یک سال پس از آن تاریخ در اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار شد. در کمیسیون مشترک سال 1401 تفاهماتی در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سرمایه‌گذاری و حمل و نقل و مطالبات شرکت‌ها و صدور خدمات فنی مهندسی بین دو کشور صورت گرفت.

وی افزود: از جمله این تفاهمات می‌توان به برنامه تاسیس شهرک‌های صنعتی مشترک بین ایران و عراق را اشاره کنیم که در منطقه زورباتیه در استان واسط عراق واقع شده و هم مرز با مهران است. ساخت پروژه استراتژیک راه آهن شلمچه بصره نیز در کمیسیون پنجم پیگیری شد. پس از کمیسیون پنجم و در طول سال پیگیر این پروژه‌ها بودیم.

این تفاهمات و توافقات برای افزایش حجم روابط تجاری دوجانبه است که رسیدن آن به 20 میلیارد دلار در کوتاه مدت هدف‌گذاری شده است. ضمن اینکه تصفیه بخشی از بدهی عراق به ایران در خصوص فروش گاز و برق نیز از جمله تفاهمات بود.

امضای تایید دو وزیر بر اسناد سرمایه‌گذاری‌های مشترک

پاک‌باطن در خصوص کمسیون ششم مشترک ایران و عراق گفت: تقریباً سه ماه پیش از برگزاری کمیسیون ششم، بندهای پیشنهادی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های داخل ایران جمع‌آوری کردیم. همچنین بندهای پیشنهادی طرف عراقی که از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف این کشور جمع آوری کرده بودند مبادله شد. در 16 و 17 اردیبهشت ماه و در جلسات کارشناسی، نمایندگان وزارتخانه‌ها مذاکره کردند و پیشنهادات دو طرف از لحاظ حقوقی مورد  بررسی قرار گرفت.

وی با تاکید براینکه در اختتامیه اجلاس ششم صورت جلسه تهیه شده توسط وزیر تجارت عراق (اثیر داوود) و وزیر امور اقتصادی دارایی ایران (سید احسان خاندوزی) به امضا رسید، گفت: در روزهای 16 و 17 اردیبهشت پیشنهادات دو طرف در 6 کمیته مورد بررسی قرار گرفت. کمیته اول تجاری، صنعتی، کشاورزی و خدمات، کمیته دوم، مناطق آزاد و شهرک‌های صنعتی مشترک(به ریاست دو معاون وزیر)، کمینه سوم متمرکز بر انرژی(شامل موضوعات آب و برق، نفت و گاز و پالایش)، کمیته چهارم، کمیته مالی بانکی، سرمایه‌گذاری و بیمه، کمیته پنجم حمل و نقل و گمرکات و کمیته ششم نیز مربوط به روابط کنسولی، علمی، آموزشی، گردشگری، بهداشت و ورزش بود.

طی دو روز بررسی‌های کارشناسی موضوعات متعددی از جمله روابط تجاری، سرمایه‌گذاری‌های مشترک، صدور خدمات فنی و مهندسی، توسعه همکاری‌های ترانزیت، کنسولی و فرهنگی و آموزشی انجام شده که طی اختتامیه به تایید وزرای دو کشور رسید. 

مین روبی و ساخت پل دو چالش پیش روی راه آهن شلمچه بصره

مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد در پاسخ به سوالی در مورد اقدامات انجام شده در خصوص پیشرفت پروژه راه‌آهن شلمچه-بصره گفت: در کمیته‌ای که اخیرا در این خصوص برگزار شد، مقرر شد تا توافقات انجام شده در اجلاس پنجم ادامه پیدا کند. ضمن اینکه مقرر شد تا یک جلسه اختصاصی بین مدیر عامل راه‌آهن ایران و راه‌آهن عراق برگزار شود. در حال حاضر مشکلاتی در زمینه مین روبی و ساخت پل وجود دارد که حل آنها ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز جلسه‌ای با حضور وزیر تجارت عراق و تجار و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات فنی و مهندسی ایرانی برگزار شد، گفت: قرار بود تا در این جلسه مشکلات پیش‌روی تجار ایرانی مورد بررسی قرار بگیرد و وزیر عراق قول داده بود تا حد ممکن به حل مشکلات کمک کند. حل چنین مشکلاتی سبب افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!
  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • فواید فوق‌العاده این ویتامین‌ها را بدانید
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!